Den glada påskenAlldeles, alldeles lagom till påskveckan landade en stor flock vildgäss på fältet utanför mitt kök. Där traskar de runt, äter, äter, äter och ser ut att ha det helt förträffligt bra. Jag ser dem lite som mina höns såhär i påsktid och njuter av att titta på dem genom köksfönstret.

Under några veckor i min barndom hade vi en hittegås som fick namnet Mårtensson. Han var en riktigt cool individ och otroligt social men detta till trots så slutade han ändå som huvudnumret på en mårtens-afton-middag när ägarna lokaliserat honom och han flyttat bort. Frid & fred och puss på näbben önskar jag nu alla fjäderfän på deras egna högtid.

Och så förstås en riktigt GLAD PÅSK på alla er andra!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

8 Comments

Filed under Hus & hem, Tillbakablickar

Comments are closed.