En godare fortsättning


Idag rasslade det till i brevlådan när mina fröpåsar äntligen anlände! I år ska jag lägga manken till och odla lite mer än jag brukar. Och dessutom flera saker som jag tidigare inte odlat. Det blir en riktig utmaning!

Alldeles extra roligt är att flera av växterna är kulturarv från 1700 och 1800-talet. De kommer göra sig finfint i sekelskiftesträdgården bland buxbum och pioner.


I ärlighetens namn förstår jag inte riktigt var jag ska få plats med allt. Jag rycks alltid med när det ska köpas frön och har till slut mer än vad jag har plats till. Vem kan liksom säga nej till en egen pumpaodling eller att få dra upp en rejäl rödbetsskörd? Nåväl, jag bygger väl ut!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

5 Comments

Filed under Råvaror, Trädgård

Comments are closed.