En ny dag gror


Hörrni, hur går det egentligen med ert groddätande? Glöm inte att lämna era recept eller groddtips till Säsongens bästa, där gapar ovanligt tomt och jag är jättenyfiken på att höra hur ni äter groddar och skott! Få ingen prestationsångest om ni inte groddar själva – mina kommer från affärens grönsaksdisk! Som de här nya favoriterna, china rose groddar. China Rose är en rättika som fördes till Europa av missionärer på 1700-talet. Groddarna är vackert rosa och vita med små fina gröna blad. Smaken är god med en stark rädisesmak. Groddar är riktigt klimatsmart mat och sprängfyllda med nyttigheter. Dessutom alldeles perfekt mat när man går i väntan på vår!

Idag hamnade groddarna på morgonmackan, men redan imorgon kommer ett riktigt läckert recept där china rose groddarna också är med på ett hörn. Missa inte!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

13 Comments

Filed under Veckans vegetariska

Comments are closed.