Kackel i hönsgården


En vacker dag i juli gol Sol-Britt och misstankarna om ifall hon kanske ändå vore en tupp besannades. Så nu har jag två tjusiga tuppar som huvudsakligen har varit väldigt fina vänner men nu tyvärr börjat bråka om hönorna. Jag hoppades och trodde kanske ändå till en början att jag skulle kunna behålla dem båda eftersom de går fritt och har mycket utrymme, men nu är det lite väl turbulent och stressigt för alla. Därför snörper det till i hjärtegropen när jag nu måste ge bort min fina, fina Hector som längtar efter att få vara högsta hönset och ha ett eget gäng hönor.

Så har du ett kärleksfullt och långsiktigt hem till en vansinnigt tjusig skånsk blommetupp som kläcktes i våras, skicka iväg ett mejl till hej@gronaskafferiet.se eller skriv en kommentar här under!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

19 Comments

Filed under Uncategorized

Comments are closed.