Säsongens bästa – min skörd


Nu har jag gått och funderat länge nog på vad som ska bli månadens råvara och eftersom så himla mycket frodas just nu var det himla svårt att välja. Faktiskt så svårt att jag inte kommer välja något alls, det får nämligen ni själva göra denna månad. För skulle det inte kunna vara kul att ni, var och en, själva bestämmer under juni vilken råvara som är säsongens bästa? Vad skördar du just nu om det så är i egna trädgården, på fönsterbrädan eller balkongen, hos torghandlaren, gårdsbutiken eller kanske hemma hos självaste bonden? Jag vill veta – vad ska man slå till på just nu? Du bestämmer!

Såhär går det till:

Varje månad belyser jag en råvara i säsong och sedan hjälps vi åt att samla fantastiska recept på just denna produkt, den här månaden väljer du själv en råvara i säsong. När månaden är slut sammanställer jag ett inlägg med alla som bidragit så vi får en enda lång lista på allt gott man kan göra med junis bästa råvaror!

Du som bloggar kan delta genom:
- att tillaga något med den råvara du tycker är junis bästa
- blogga om det och länka till det här inlägget
- sedan skriver du en kommentar till detta inlägg med en länk till ditt bidrag så att jag och alla andra läsare hittar in till dig och ditt bidrag

Lätt som en plätt – nu kör vi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

19 Comments

Filed under Råvaror, Säsongens Bästa

Comments are closed.