Säsongens bästa – vilda vårprimörer (igen!)


Tänka sig, våren blev osedvanligt kall och snön låg längre än vad som egentligen är rimligt. Vilken hejdundrans vinter vi haft helt enkelt och vilken ljuvlig vår vi har och kommer få nu när precis ALLT kommer samtidigt. Men detta har förstås gjort att mars månads råvaro-utmaning blev ännu svårare än vad jag föst tänkt mig. Därför förlänger jag SÄSONGENS BÄSTA – VILDA VÅRPRIMÖRER också till nu i april. Har du ett gott recept på vad man kanske kan göra med nässlor, kirskål, ramslök, plister, målla, granskott, björksav eller kanske en helt annan vild vårprimör så får du gärna vara med!

Du som bloggar kan delta genom:
- att tillaga något med valfri vild vårprimör under april
- blogga om det och i ditt blogginlägg länka till detta inlägg
- sedan skriver du en kommentar här nedan med en länk till ditt bidrag så att jag och alla andra läsare hittar in till dig och ditt bidrag

Sirpa hann med att knåpa ihop ett fyllt bröd med nässlor som hon hade på burk och Paula gjorde en vårgrön aioli med nässlor från frysen, era recept kommer förstås också med bild tillsammans med alla andra när månaden är slut. Se så rysligt bra det är att hamstra säsongsråvaror, då gör det minsann inget att våren dröjer lite!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

9 Comments

Filed under Råvaror, Säsongens Bästa

Comments are closed.