Våra bästa groddar & skott


Nu hörrni, NU är det vår! Vårmånaden mars rivstartade idag med en klarblå himmel och ett sjuhelskottas solsken. Ute har påskliljorna och förra årets julhyacinter växt sig decimeterhöga i rabatterna. Och i fruktträdgården har rabarberplantan åter fått liv och lyser med sina röda knoppar mot den snö som än inte hunnit smälta bort. Vill man skynda på våren än mer ser man förstås till att läsa alla groddningstips och goda recept med de nyttiga groddarna och skotten som mina bloggvänner hjälpt mig samla ihop.

Klicka in här och ta del av hela härligheten!


Tant russins bak skottade vitlök.


Kinnas blogg bjöd på krassesådd!


Också Trollcaféet har hunnit med att grodda.


Mat i Casa Spångtorp åt sina ärtskott med mungbönspasta och pesto.


Sandras matkrypin gjorde sesamlax med groddsallad och mangosmetana.


I gott sällskap bjöd på nudelsallad med groddar.


Kanelkaka gjorde Italiensk citronsallad


Dagmars Kitchen hade ärtskott i vitkålssalladen som serverades till ångkokt kolja med örtolja och grillad Angellopaprika


Själv la jag groddarna på morgonmackan.


Och på portabelloburgare


och blandade dem i en glasnudelsallad.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

6 Comments

Filed under Råvaror, Säsongens Bästa

Comments are closed.