Våra bästa lingonrecept


Jag kan inte riktigt förstå att det redan är oktober, att det liksom gått och blivit höst på riktigt. Skogen skiftar i färg och varenda gren på äppelträden dignar. Igår hörde jag ett citat från Anne på Grönkulla som löd “I’m so glad I live in a world where there are Octobers” och jag tänker att jag håller med.

Men först ska vi ta en liten tillbakablick på september och alla fina recept med lingontema som samlats ihop. Och jag måste säga att jag underskattat er, för jag trodde inte att det skulle komma in så pass många recept som det till slut gjorde. Och jag hade heller ingen aning om att man kunde göra en sådan himla massa gott, varierat och finurligt med lingon! Vill du också bli hungrig så kommer här hela listan!


Sandras matkrypin kokade ihop renskavsgryta med kantareller och lingon


Lottas matblogg bjöd på en lingondrink


Båtbyggarhustrun gjorde geléhjärtan med smak av lingon


Kerstinsdottern gjorde vattulingon


Körsbärets kök knåpade ihop päron- och lingonmuffins med mascarponekräm


The everyday sweet life bjöd på en New York cheesecake med svenska smaker


I gott sällskap bakade hjärtan med lingon och citron


Kanelkaka gjorde yoghurtfluff med lingonkräm


Mitt lilla gröna gjorde minipajer med dadelkolasås och lingon


Tant grön gjorde lingondricka med granskottssirap

Millas hälsoblogg bjöd på matiga muffins, coleslaw & lingonfilégrytaHovkonditorn bakade en lingon-äpplekaka


Bakverket gjorde lingonkakor med kanel


Mårtenssons kök koka ihop egen lingonsylt

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

7 Comments

Filed under Råvaror, Säsongens Bästa, Vild mat

Comments are closed.