Våra bästa pumparecept


Ytterligare en månad har kommit och gott och jag är så himla glad att det är så många som vill vara med att uppmärksamma fina säsongsråvaror och dela med sig av sina recept! I november har vi som bekant djupdykt i pumpavärlden och jag är så glad att pumpasäsongen än är lång för det är så många av recepten som jag vill hinna testa. Kolla själv in allt vad pumporna har att erbjuda!

Elnos mat gjorde pumpasoppa.

Fortsätt läsa


Mat i Casa Spångtorp gjorde ankbröst med butternutpumpakräm.


Hovkonditorn gjorde butternut-ricotta-vattenkrasse gifflar.


Av My Finnish Delights bjöds vi på Pumpa och Lins Tagine


…och dessutom också Olive Oil Scones with Pumpkin & Maple Syrup Spread


Dagmars Kitchen serverade pumpasoppa med ingefära och citrongräs.


En annan variant på pumpasoppa gjorde Mumseriet.


Också Amy’s piece of cake gjorde soppa, men med en indisk touch. Här är hennes currysoppa med butternut squash pumpa.


Sandras matkrypin bjuder på vegetarisk citronrisoni med pumpa och broccoli.


Livsaptit gjorde pumpasallad med svamp, linser och rostade hasselnötter.

Vegologi bidrog med:
Grönkåls- och pumpacurry
Pumpa- och kålrotspasta med bok choy, kikärtor och hasselnötter
Rostad pumpacreme/soppa.


Soulköket serverade pumpapaj!


Och själv har jag gjort pumpkinbread


…en klassisk thanksgiving pumpkin pie


…och rostat pumpakärnor.

Tänka sig så mycket gott vi tillsammans har skrapat ihop under månaden! Och snart är det dags att bita tag i nästa råvara – herrejösses, december är här!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

2 Comments

Filed under Råvaror, Säsongens Bästa

Comments are closed.