Vinnare av stora matbloggspriset 2012!


Idag blev jag svensk mästare i matbloggning! Hujedamej. Vilken otrolig ära och vilken fullkomligt fantastisk dag det har varit här uppe i Göteborg! Så otroligt häftigt att träffa alla bloggare som kom på matbloggsträffen, jag hoppas vi ses snart igen! Och tusen tack till alla som hejar på och gratulerar, jag blir så himla glad!

Nu hade jag tänkt somna till ljudet av spårvagnar och under tiden tycker jag att ni för allt i världen ska kolla in de andra pristagarna!

Öhmans Mat & Vin av Anders Öhman vann kategorin Vin & dryck och höll dessutom i en riktigt häftig och lärorik föreläsning om smak!

Hall of fame-priset gick till Annika Ingemarsson från Smaskens.nu

Årets förnyare blev Sebastien Boudet på Brödpassion.

Folkets val kammades hem av Matplatsen av Viktoria Riis

Också så min egna favorit, Bake my day av Mattias Kristansson som förstås kammade hem priset för Bak & dessert.

Grattis alla!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

38 Comments

Filed under Högtider

Comments are closed.